Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Vi gør opmærksomme på at vi ikke kan svare på beskeder

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af James High, d. 14-05-2020
Rigtig Gode hjemmelavet frikadeller.

Især den virkelig gode kvalitet på Ribeyes til grilllen skal nævnes.

Skulle hilse fra min hund & sige "Tak for mad", den er vild med jeres kødben.


E-mail:
Skrevet af Anette Lorentzen, d. 27-03-2020
Absolut den bedste slagter i miles omkreds, kommer snart igen og handler stort ind, sidste gang blev det til en kæmpe kasse og elskede hvert et stykke kød deri :)


E-mail:
Hjemmeside: www.opkast.net/berg-champion-430/
Skrevet af Pia, d. 15-03-2020
Glæder mig til at besøge jer og handle stort ind.


E-mail:
Skrevet af Helge V. Petersen, d. 31-01-2020
Har smagt vildsvin spegepølse. Super med et glas rødvin!


E-mail:
Skrevet af Claus Henningsen, d. 28-01-2019
Top kvalitet hele vejen rundt!


E-mail:
Hjemmeside: http://viviannaschmidt.blogerus.com/5277083/find-den-rette-sous-vide-maskine
Skrevet af Kristian Knudsen, d. 18-01-2019
Sous Vide kan helt klar anbefales, det ekstremt lækkert!


E-mail:
Hjemmeside: http://jesjen11.bloggerspoint.dk/2019/01/hvad-er-sous-vide-saadan-kommer-du-igang/
Skrevet af Dorthe, d. 18-01-2019
Personligt har jeg gjort brug af vandovnen, og ikke en eneste gang har jeg fortrudt det køb! Sous Vide skuffer aldrig!


E-mail:
Hjemmeside: http://medium.com/@lasseh/hvad-er-sous-vide-alt-du-beh%C3%B8ver-at-vide-74fedb88fa98
Skrevet af Mette hansen, d. 18-01-2019
Jeg kunne ikke være mere enig! personligt har jeg dog en vandovn, men smag og behag. om ikke andet, har Sous Vide reddet mange måltider herhjemme.


E-mail:
Hjemmeside: http://henriettehl.kinja.com/sous-vide-derfor-skal-du-give-det-en-chance-1831861193?rev=1547798344296
Skrevet af Anne-mette, d. 17-01-2019
Rigtig flot oplæg! Bringer virkelig nogle inspirerende elementer af madlavning frem!


E-mail:
Hjemmeside: http://martinesblog.bloggersdelight.dk/2019/01/17/hvad-er-sous-vide/
Skrevet af Martine, d. 17-01-2019
Rigtig flot oplæg! Bringer virkelig nogle rigtig stærke og gode holdninger frem.


E-mail:
Hjemmeside: http://helsematilde.com/2019/01/ondskab-paa-nettet/
Skrevet af Kasper Jensen, d. 17-01-2019
Rigtig fed hjemmeside, den vil jeg helt klart anbefale til mine venner!


E-mail:
Hjemmeside: http://codepen.io/Fulriksen/
Skrevet af Bonnyin, d. 12-01-2019
Hvilket fantastisk sted, elsker alle detaljer på dit websted!


Hjemmeside: www.bonnyindk.com/selskabskjoler
Skrevet af Allan Roulund Gersborg, d. 01-01-2019
Kære Team Torpegård
Det var en stor fornøjelse at købe T-bone hos jer, velmodnet og flot mamoreret kød.
Vi købte 2 a 2cm og 2 på 2.5cm eller 1inch

Tilberedning: Kuglegrill med direkte varme. En hel fyldt grillstarter blev hældt ud på grillen. Vi lukkede for alle luftspjæld og gave bøfferne,1min på den ene side, 3min på den anden side og 3 min på den første side igen. Herefter hvilede kødet lidt og vi serverede med rucola, parmasan, ovnkartofler og whisky sauce, mums!

Bedste hilsner,
Allan


E-mail:
Skrevet af Martin, d. 03-12-2018
Hej slagter,
Laver i mad til julefrokost?


E-mail:
Hjemmeside: http://nouw.com/capster
Skrevet af Casper, d. 03-12-2018
Hej!
Er jeres produkter økologiske?


E-mail:
Hjemmeside: https://nouw.com/capster